Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to świetny przepis na wieprzowe polędwiczki, moja rodzina zawsze się nim zachwyca.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2141
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2141
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
1. Mięso oczyszczam z błon, kroję na grube paski. Mięso smażę na rozgrzanym oleju, doprawiam papryką słodką, solą oraz chili.
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju na drugiej patelni. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Majonez, musztardę, śmietanę mieszam razem z mąką i zagęszczam sos z grzybami.
4. Na koniec mięso łączę z sosem, podaję z ziemniakami lub kopytkami oraz surówką, gotowe. 5. Smacznego.