Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to świetny przepis na wieprzowe polędwiczki, moja rodzina zawsze się nim zachwyca.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 16885
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 112
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 245
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 286
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 16885
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 112
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 245
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 286
Składniki
1. Mięso oczyszczam z błon, kroję na grube paski. Mięso smażę na rozgrzanym oleju, doprawiam papryką słodką, solą oraz chili.
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju na drugiej patelni. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Majonez, musztardę, śmietanę mieszam razem z mąką i zagęszczam sos z grzybami.
4. Na koniec mięso łączę z sosem, podaję z ziemniakami lub kopytkami oraz surówką, gotowe. 5. Smacznego.