Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej polędwiczka. Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych kawałków wieprzowiny. Bardzo lubię go przygotowywać. Udało mi się już zrobić polędwiczkę w kurkach, w sosie własnym, ale dzisiaj zapraszam na tradycyjne kotlety w panierce. Wychodzą idealnie, mięso jest kruche, soczyste, niezbyt tłuste, a panierka niezwykle chrupiąca. Spróbujcie sami :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1185
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4840
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1492
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1185
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4840
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1492
Składniki
Mięso umyć i osuszyć. Pokroić na niezbyt cienkie plastry, doprawić solą i pieprzem z każdej strony. Obtoczyć w mące, następnie w roztrzepanym jajku, a na sam koniec w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju przez ok. 10 min (obracając co jakiś czas).
Smacznego :)
:)