Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 296 Ocena: 4968
Dodano: 15.01.2019
Odsłon: 3018
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Mięso umyć i osuszyć.
Pokroić na niezbyt cienkie plastry, doprawić solą i pieprzem z każdej strony.
Obtoczyć w mące, następnie w roztrzepanym jajku, a na sam koniec w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju przez ok. 10 min (obracając co jakiś czas).
Smacznego :)
:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (12)

CookWithMe 16 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Same pyszności :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 16 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Fajny i prosty przepis. Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 15 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Świetne...:) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 15 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Takie kotlety, to się rozpływają w ustach :) Idealne mięso na obiad, pycha :D Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 15 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Pysznosci! Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

babcitereskiciasta 15 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszne polędwiczki.:) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz