Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecają się polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo - musztardowym
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9680
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9680
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Składniki
Polędwiczkę pokroić na plastry po 2 centymetry posolić ją i posypać pieprzem, odstawić na 15 minut następnie na patelni rozgrzać olej ułożyć polędwiczki i obsmażyć je po 1 minucie z każdej strony
Do usmażonych polędwiczek wlać wodę wkroić marchew i dodać ziela, liść oraz przyprawę uniwersalną dusić na wolnym ogniu pod przykryciem. Jak już wyparowała prawie cała dodana woda a mięso jest miękkie wtedy wlać śmietanę rozrobioną z musztardą i mąką zagotować do powstania sosu, zdjąć z ognia i dodać pokrojony koper