Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecają się polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo - musztardowym
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5377
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1726
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5269
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1773
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5377
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1726
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5269
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1773
Składniki
Polędwiczkę pokroić na plastry po 2 centymetry posolić ją i posypać pieprzem, odstawić na 15 minut następnie na patelni rozgrzać olej ułożyć polędwiczki i obsmażyć je po 1 minucie z każdej strony
Do usmażonych polędwiczek wlać wodę wkroić marchew i dodać ziela, liść oraz przyprawę uniwersalną dusić na wolnym ogniu pod przykryciem. Jak już wyparowała prawie cała dodana woda a mięso jest miękkie wtedy wlać śmietanę rozrobioną z musztardą i mąką zagotować do powstania sosu, zdjąć z ognia i dodać pokrojony koper