Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, smaczne danie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30843
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3606
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1107
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30843
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3606
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1107
Składniki
Polędwicę pokroić w paski, posypać przyprawą do dań chińskich (lub własną mieszanką przypraw) , podsmażyć na oleju. Następnie dodać pokrojoną w paski cebulkę. Warzywa obrać, również pokroić w paski, dołożyć na patelnię, chwilę przesmażyć do miękkości mięsa. Doprawić sosem sojowym, ewentualnie dodać więcej przyprawy do dań chińskich i soli.
Podawać z ryżem. Smacznego!