Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31016
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5495
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31016
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5495
Składniki
Polędwiczki umyc i osuszyć,naiszpikowac ząbkami czosnku,posolić ,posypać pieprzem ,majerankiem i papryką
tak przygotowane mięso odstawic na godzinę
piekarnik rozgrac i,mięso wlozyc do blaszki ,skropic olejem i piec do miękkości
pod koniec pieczenia mięso obłozyc cebula i pokrojonymi w cwiartki jabłkami,posypać majerankiem
piec aż jabłka będa miękkie ale nie moga sie rozpaśc,mnie najlepiej smakuja jak są takie lekko twarde