Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne błyskawiczne danie obiadowe, które praktycznie robi się samo:). Potrzebujemy jedynie kilku minut na przygotowanie mięsa do pieczenia. Jedno z naszych ulubionych dań.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1827
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1590
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1549
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1827
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1590
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1549
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2060
Składniki
Filety mieszamy z musztardą i przyprawami. Układamy je w naczyniu żaroodpornym, posypujemy tartą mozzarellą.
Mięso zapikamy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.