Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne błyskawiczne danie obiadowe, które praktycznie robi się samo:). Potrzebujemy jedynie kilku minut na przygotowanie mięsa do pieczenia. Jedno z naszych ulubionych dań.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456772
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1203
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2082
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456772
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1203
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2082
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
Filety mieszamy z musztardą i przyprawami. Układamy je w naczyniu żaroodpornym, posypujemy tartą mozzarellą.
Mięso zapikamy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.