Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych z dodatkiem pieczarek oraz cebulki, która sprawia, że danie jest aromatyczne. Wszystko pieczone w jednym naczyniu w piekarniku, szybkie, proste przygotowanie. Daj się skusić.
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 30
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 17
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208950
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 30
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 17
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208950
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Następnie obsmażam na rozgrzanym oleju
2. Ketchup, majonez, ocet balsamiczny, koncentrat pomidorowy, oregano, paprykę wędzoną, sól, mieszam wszystko razem w naczyniu
3. Cebulę obieram, kroję w piórka. Pieczarki kroję w plasterki. 4. Mięso partiami układam w naczyniu żaroodpornym, smaruję sosem, układam cebulę, pieczarki i ponownie mięso, aż do wyczerpania składników. 5. Mięso piekę pod przykryciem w rozgrzanym piekarniku 40 minut w 180°C.
6. Gotowe, podaję z ziemniakami. 7. Smacznego.