Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad lub chcesz zaskoczyć gości, ten przepis jest właśnie dla Ciebie. Odkąd znam ten przepis, nie chcę innego, soczyste, pyszne polędwiczki a jego dodatki sprawiają, że danie jest idealne. Poznaj sekret na soczyste i miękkie mięso. Oto przepis.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8674
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7277
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4978
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327946
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8674
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7277
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4978
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327946
Składniki
1. Mięso, myję, osuszam, kroję w plastry. Doprawiam pieprzem oraz sola i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Ryż gotuję w osolonej wodzie. 3. Pora oczyszczam, parzę gorącą wodą i kroję w słupki. 4. Czosnek obieram, przeciskam przez praskę i smażę na rozgrzanym oleju. Następnie dodaję por, solę i smażę przez dziesięć minut. Po tym czasie dodaję musztardę, doprawiam pieprzem oraz solą i wlewam śmietanę. Łączę z mięsem i pięć minut gotuję. 5. Ugotowany ryż układam w naczyniu, pośrodku układam polędwiczki i wszystko polewam sosem. 6. Gotowe. 7. Smacznego.