Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad lub chcesz zaskoczyć gości, ten przepis jest właśnie dla Ciebie. Odkąd znam ten przepis, nie chcę innego, soczyste, pyszne polędwiczki a jego dodatki sprawiają, że danie jest idealne. Poznaj sekret na soczyste i miękkie mięso. Oto przepis.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 435
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5513
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 435
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5513
Składniki
1. Mięso, myję, osuszam, kroję w plastry. Doprawiam pieprzem oraz sola i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Ryż gotuję w osolonej wodzie. 3. Pora oczyszczam, parzę gorącą wodą i kroję w słupki. 4. Czosnek obieram, przeciskam przez praskę i smażę na rozgrzanym oleju. Następnie dodaję por, solę i smażę przez dziesięć minut. Po tym czasie dodaję musztardę, doprawiam pieprzem oraz solą i wlewam śmietanę. Łączę z mięsem i pięć minut gotuję. 5. Ugotowany ryż układam w naczyniu, pośrodku układam polędwiczki i wszystko polewam sosem. 6. Gotowe. 7. Smacznego.