Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie , absolutny przebój obiadowy.
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Składniki
Polędwiczki umyć, pokroić w plastry, lekko rozklepać dłonią, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Ziemniaki obrać, pokroić w plastry, obgotować 5 minut. Pieczarki obrać , pokroić.
Na patelni rozgrzać olej, włożyć polędwiczki obsmażyć z obu stron, wyjąć. Wrzucić pieczarki, doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć warstwę ziemniaków, na nie pieczarki , na pieczarki polędwiczki.
Na polędwiczki ułożyć suszone pomidory, doprawić ziołami prowansalskimi, przykryć warstwą ziemniaków. Śmietanę rozmieszać z przecierem zalać po wierzchu. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach posypać.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 20 - 25 minut do dobrego zrumienienia sera.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ryż z kurczakiem
Dania główne
Pinsa drugie odkrycie
Dania główne
Kulki mięsa z masłem
Dania główne
Kotlet de volaille z pieczarkami i żółtym serem.
Ryż z kurczakiem
Dzisiaj tak na szybki obiad ryż z kurczakiem, proste , smaczne danie .
Odsłon: 19
Pinsa drugie odkrycie
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 65