Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidorowa z fasolą i makaronem kokardki"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 25
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3498
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 25
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3498
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
20 minut • Porcja 160 kcal • Koszt porcji ok. 2,20 zł • Przepis dla 4-6 osób
Ugotuj rosół. Pod koniec dołóż ząbki czosnku. 2 łyżki krojonych pomidorów z puszki odłóż, resztę zmiksuj lub przetrzyj. Dodaj do rosołu pomidory przetarte i w kawałkach oraz fasolę.
Zagotuj, dopraw pieprzem, cukrem, papryką, bazylią, oregano i ew. solą. Na talerze porozkładaj ugotowany według przepisu makaron i zalej go gorącą zupą. Dodatkowo możesz dołożyć po kleksie kwaśnej śmietany.Źródło: Kobieta i życie