Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio polubiłam ryby pieczone w papilotach. Długo marynowane a potem upieczone są soczyste i smaczne. Ale należy uważać aby ich nie przeciągnąć bo będą wiórowate i nie za smaczne. Dziś rybka z pomidorkami koktajlowymi, które nadają fajnej słodyczy.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 530
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 624
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4745
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 968
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8467
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 530
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 624
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4745
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 968
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8467
Składniki
Pstrągi umyć, osuszyć i oprószyć przyprawami. W powłoki brzuszne włożyć zioła. Na wierzchu ryb zrobić ukośnie nacięcia i w każde delikatnie tak aby nie popękały wcisnąć pomidorki. Tak przygotowane ryby zawinąć w folię spożywczą i schować do lodówki na noc. Następnego dnia każdą rybę osobno zawinąć w papier do pieczenia i piec 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Upieczoną rybę spożywać na gorąco zaraz po upieczeniu.