Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio polubiłam ryby pieczone w papilotach. Długo marynowane a potem upieczone są soczyste i smaczne. Ale należy uważać aby ich nie przeciągnąć bo będą wiórowate i nie za smaczne. Dziś rybka z pomidorkami koktajlowymi, które nadają fajnej słodyczy.
Rozmaryn,melisa,limonka, cytryna... nic dodać,nic ująć ;-) PYCHA
Odsłon: 23841
Dzisiejsza wariacja na temat pstrąga łososiowego zakończyła się smakowitym fi...
Odsłon: 10724
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 314
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 314
Składniki
Pstrągi umyć, osuszyć i oprószyć przyprawami. W powłoki brzuszne włożyć zioła. Na wierzchu ryb zrobić ukośnie nacięcia i w każde delikatnie tak aby nie popękały wcisnąć pomidorki. Tak przygotowane ryby zawinąć w folię spożywczą i schować do lodówki na noc. Następnego dnia każdą rybę osobno zawinąć w papier do pieczenia i piec 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Upieczoną rybę spożywać na gorąco zaraz po upieczeniu.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Dania główne
Tarta wielkanocna
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany spo...
Odsłon: 52
Tarta wielkanocna
Wielkanoc to czas pasztetów, pieczeni, wędlin…Zastanawiasz się, jak urozmaici...
Odsłon: 1710