Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomidory z mięsnym farszem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 29
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 28
Składniki
Obraną cebulę posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj pokrojone w plastry pieczarki i smaż kilka minut.
Ostudzone połącz z mięsem mielonym i wbij jajko. Przypraw musztardą, solą i pieprzem. Dodaj posiekany koperek i wymieszaj na gładką masę.
Pomidory umyj, zetnij wierzchy, wydrąż środki, posól i napełnij farszem.
Umieść warzywa w brytfannie i wstaw na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Danie podawaj z ryżem i brokułami.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 330Źródło: Super TV