Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smakowi jajek. Tym razem wszystko razem bez zbędnego krojenia ogórków czy pomidorów.
Patelnia z przykrywką, nóż i deska do krojenia, szpatułka
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Na patelni ułożyć plastry boczku i podsmażyć z obu stron aż boczek puści tłuszcz.Nadmiar tłuszczu zlać do miseczki i użyć do gotowania czegoś innego.
Na podsmażony z drugiej strony boczek wybijamy jajka, dodajemy pieprz i na wolnym ogniu pozwalamy ściąć się białku. Można przykryć pokrywką
Na wierzch rzucamy jalapeno I przenosimy jajka na talerz lub talerze. Podajemy najlepiej z tostem lub chlebem z grila.