Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smakowi jajek. Tym razem wszystko razem bez zbędnego krojenia ogórków czy pomidorów.
Patelnia z przykrywką, nóż i deska do krojenia, szpatułka
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 27
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 478
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 989
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 238
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 27
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 478
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 989
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 238
Składniki
Na patelni ułożyć plastry boczku i podsmażyć z obu stron aż boczek puści tłuszcz.Nadmiar tłuszczu zlać do miseczki i użyć do gotowania czegoś innego.
Na podsmażony z drugiej strony boczek wybijamy jajka, dodajemy pieprz i na wolnym ogniu pozwalamy ściąć się białku. Można przykryć pokrywką
Na wierzch rzucamy jalapeno I przenosimy jajka na talerz lub talerze. Podajemy najlepiej z tostem lub chlebem z grila.