Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smakowi jajek. Tym razem wszystko razem bez zbędnego krojenia ogórków czy pomidorów.
Patelnia z przykrywką, nóż i deska do krojenia, szpatułka
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2992
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422106
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2228
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2992
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422106
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2228
Składniki
Na patelni ułożyć plastry boczku i podsmażyć z obu stron aż boczek puści tłuszcz.Nadmiar tłuszczu zlać do miseczki i użyć do gotowania czegoś innego.
Na podsmażony z drugiej strony boczek wybijamy jajka, dodajemy pieprz i na wolnym ogniu pozwalamy ściąć się białku. Można przykryć pokrywką
Na wierzch rzucamy jalapeno I przenosimy jajka na talerz lub talerze. Podajemy najlepiej z tostem lub chlebem z grila.