Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smakowi jajek. Tym razem wszystko razem bez zbędnego krojenia ogórków czy pomidorów.
Patelnia z przykrywką, nóż i deska do krojenia, szpatułka
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 352
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1350
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25299
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 352
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1350
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25299
Składniki
Na patelni ułożyć plastry boczku i podsmażyć z obu stron aż boczek puści tłuszcz.Nadmiar tłuszczu zlać do miseczki i użyć do gotowania czegoś innego.
Na podsmażony z drugiej strony boczek wybijamy jajka, dodajemy pieprz i na wolnym ogniu pozwalamy ściąć się białku. Można przykryć pokrywką
Na wierzch rzucamy jalapeno I przenosimy jajka na talerz lub talerze. Podajemy najlepiej z tostem lub chlebem z grila.