Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dewolajki nadziewane masłem i żółtym serem :). Fajny pomysł nie tylko na niedzielny obiad :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Mięso umyć, pokroić i rozbić na kotlety, ale delikatnie, żeby się nie rozpadało. Przyprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
N środku każdego kotleta ułożyć po kawałku masła i żółtego sera.
Zwinąć w rulon.
Następnie obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony, na oleju na rozgrzanej patelni, aż mięso będzie rumiane.
Podawać na przykład ze słodkimi lub zwykłymi ziemniakami i ogórkami z chilli i miodem :) Smacznego :)