Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dewolajki nadziewane masłem i żółtym serem :). Fajny pomysł nie tylko na niedzielny obiad :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7479
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2422
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7479
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2422
Składniki
Mięso umyć, pokroić i rozbić na kotlety, ale delikatnie, żeby się nie rozpadało. Przyprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
N środku każdego kotleta ułożyć po kawałku masła i żółtego sera.
Zwinąć w rulon.
Następnie obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony, na oleju na rozgrzanej patelni, aż mięso będzie rumiane.
Podawać na przykład ze słodkimi lub zwykłymi ziemniakami i ogórkami z chilli i miodem :) Smacznego :)