Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dewolajki nadziewane masłem i żółtym serem :). Fajny pomysł nie tylko na niedzielny obiad :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11567
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 567
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11567
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 567
Składniki
Mięso umyć, pokroić i rozbić na kotlety, ale delikatnie, żeby się nie rozpadało. Przyprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
N środku każdego kotleta ułożyć po kawałku masła i żółtego sera.
Zwinąć w rulon.
Następnie obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony, na oleju na rozgrzanej patelni, aż mięso będzie rumiane.
Podawać na przykład ze słodkimi lub zwykłymi ziemniakami i ogórkami z chilli i miodem :) Smacznego :)