Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewająca potrawa na obiad.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1183
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1183
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w kostkę. Cebulę również obrać i pokroić w kostkę. W rondlu rozgrzać olej, wrzucić mięso i cebulę i dusić około 15 minut. Następnie dodać pomidory z zalewą, pokrojoną marchewkę, ziemniaki i przyprawić do smaku. Dusić około 30 minut, wlać wodę, dodać makaron i gotować do miękkości makaronu około 10 minut. Po czym dodać odsączona ciecierzycę, dokładnie wymieszać i możemy podawać z pieczywem.