Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybki danie a do tego bardzo proste. Najlepiej smakuje jesienią, podawane z ryżem lub kaszą.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 255
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 255
Składniki
Marchewkę i pietruszkę pokroić w półplasterki i podsmażyć na odrobinie oleju. Dodać cukinie pokrojoną w kostkę i pomidory z puszki. W międzyczasie filet pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni.
Mięso dodać do warzyw i dusić przez chwilę, aż dojdzie. Dodać kukurydzę i łyżkę koncentratu pomidorowego. Doprawić do smaku solą, pieprzem, papryką w proszku i koniecznie kurkumą! Podawać z ryżem lub ulubiona kaszą. Smacznego!