Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca potrawa na obiad.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 280
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 245
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 360
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 280
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 261
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 245
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 360
Składniki
Wykonanie: Na wolnym ogniu roztopić masło, włożyć pokrojone mięso, posiekaną cebulę i przyprawy do smaku. Przysmażyć do zrumienienia, następnie podlać bulionem, wsypać ryż i gotować około 20 minut. Ciecierzycę odsączyć, dodać do potrawy, wymieszać, posypać natką pietruszki. Podawać na ciepło.