Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca potrawa na obiad.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3048
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3048
Składniki
Wykonanie: Na wolnym ogniu roztopić masło, włożyć pokrojone mięso, posiekaną cebulę i przyprawy do smaku. Przysmażyć do zrumienienia, następnie podlać bulionem, wsypać ryż i gotować około 20 minut. Ciecierzycę odsączyć, dodać do potrawy, wymieszać, posypać natką pietruszki. Podawać na ciepło.