Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca potrawa na obiad.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6970
Polecam.
Odsłon: 122
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5284
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2425
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6970
Polecam.
Odsłon: 122
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5284
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2425
Składniki
Wykonanie: Na wolnym ogniu roztopić masło, włożyć pokrojone mięso, posiekaną cebulę i przyprawy do smaku. Przysmażyć do zrumienienia, następnie podlać bulionem, wsypać ryż i gotować około 20 minut. Ciecierzycę odsączyć, dodać do potrawy, wymieszać, posypać natką pietruszki. Podawać na ciepło.