Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowy, szybki i roślinny obiad. Potrawa jest wegańska, ale polecam do wypróbowania wszystkim, jest to naprawdę dobra alternatywa dla codziennych obiadów z mięsem. Potrawa jest wysokobłonnikowa (dostarcza aż 21g błonnika na 1 porcję), ale jego ilość można obniżyć, należy wtedy: zamienić ryż naturalny na biały zamienić brokuły na paprykę zmniejszyć ilość fasoli w porcji
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 968
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 968
Składniki
Ryż ugotować (ok. 30 minut). Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć cebulę i czosnek. Dodać pomidory (lub passatę), chwilę poddusić. Następnie dodać podgotowanego brokuła oraz fasolę z zalewy, chwilę razem poddusić, przyprawić (u mnie sól, pieprz, papryka, chili, oregano, kolendra, kminek, gałka muszkatołowa, cynamon). Danie posypać natką pietruszki. Smacznego.