Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie dla wegetarian.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 561
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 561
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebule obrać, drobno posiekać, przełożyć do rondelka z olejem, posypać papryką i zeszklić razem z zmiażdżonym czosnkiem, dodać pomidory, podlać odrobiną wody i dusić do zgęstnienia sosu. Pod koniec dodać różyczki brokułu i po 10 minutach gotowania dodać odsączoną fasolę. Makaron wyłożyć na talerze, polać potrawką, posypać startym serem.