Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
Składniki
1. ziemniaki obrać, pokroić na cząstki, pieczarki, cebulę i czosnek na plastry, 2. rozgrzać masło, wrzucić ziemniaki, podsmażyć, dodać pozostałe warzywa, smażyć na małym ogniu, podlać wodą, posolić, dusić do miękkości, 3. do warzyw dodać curry, serek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem, można podawać z ryżem smacznego