Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe , które już kilka dni za mną chodziło. Nie jest to danie polskie ale taka moja wariacja na temat dania azjatyckiego. Świetnie smakuje z ryżem .
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 918
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 630
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 918
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 630
Składniki
Na patelni rozgrzać masło, dodać pokrojony w kostkę boczek i wysmażyć go. Nie rumienić za bardzo.
Pokroić drobno cebulę, czosnek , imbir i papryczkę.
Dodać do boczku i podsmażyć do wyparowania wody.
Dodać grzyby i dusić do wyparowania wody.
Dodać warzywa,
Przykryć patelnię i dusić do miękkości warzyw i wyparowania wody. Dodać sól i pieprz mielony.
Podawać z ryżem . Smacznego!!!