Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe , które już kilka dni za mną chodziło. Nie jest to danie polskie ale taka moja wariacja na temat dania azjatyckiego. Świetnie smakuje z ryżem .
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 351
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 351
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3967
Składniki
Na patelni rozgrzać masło, dodać pokrojony w kostkę boczek i wysmażyć go. Nie rumienić za bardzo.
Pokroić drobno cebulę, czosnek , imbir i papryczkę.
Dodać do boczku i podsmażyć do wyparowania wody.
Dodać grzyby i dusić do wyparowania wody.
Dodać warzywa,
Przykryć patelnię i dusić do miękkości warzyw i wyparowania wody. Dodać sól i pieprz mielony.
Podawać z ryżem . Smacznego!!!