Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1539
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1555
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1539
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1555
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić razem z obraną cebulą i przysmażyć na tłuszczu. Dodać pokrojoną kiełbasę, ogórki i wymieszać z ketchupem. Przyprawić do smaku i dusić na wolny ogniu około 10 minut. Możemy podawać ze świeżym pieczywem, ryżem lub ziemniakami.