Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jeden powie że to fasolka po bretońsku, ale nie do końca. Czerwona fasola i nasiona fenkułu, smakuje nieziemsko.
Fasolę płuczemy i namaczamy najlepiej na noc w zimnej wodzie.
Następnego dnia fasolę gotujemy w tej samej wodzie z dodatkiem liści laurowych i ziela angielskiego.
Boczek,kiełbasę, cebulę i czosnek kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju kokosowego.
W tym samym czasie pomidory blendujemy razem z zalewą, wsypujemy przyprawy i mieszamy.
Wlewamy na patelnię z przysmażoną kiełbasą.
Dusimy ok . 7-8 min i wlewamy całość do garnka z fasolą.
Nasiona fenkułu rozgniatamy w moździerzu i doprawiamy całość.
Szczypior drobno siekamy i posypujemy całość.
Smacznego!!!!
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 90
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 26523
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 768
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 138
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 836
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 90
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 26523
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 768
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 138
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 836
Składniki
Fasolę płuczemy i namaczamy najlepiej na noc w zimnej wodzie. Następnego dnia fasolę gotujemy w tej samej wodzie z dodatkiem liści laurowych i ziela angielskiego. Boczek,kiełbasę, cebulę i czosnek kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju kokosowego. W tym samym czasie pomidory blendujemy razem z zalewą, wsypujemy przyprawy i mieszamy. Wlewamy na patelnię z przysmażoną kiełbasą. Dusimy ok . 7-8 min i wlewamy całość do garnka z fasolą. Nasiona fenkułu rozgniatamy w moździerzu i doprawiamy całość. Szczypior drobno siekamy i posypujemy całość. Smacznego!!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Krokiety z pieczarkami i serem
Dania główne
Placki z cukinii i marchewki
Dania główne
Kofty z ryby
Dania główne
Kurczak pieczony na puszce piwa
Krokiety z pieczarkami i serem
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 84
Placki z cukinii i marchewki
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 90