Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na smaczny obiad.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 917
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 917
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Wykonanie: Filety ugotować w osolonej wodzie i pokroić dowolnie. Z połowy masła i mąki zarobić złotą zasmażkę, rozprowadzić rosołem i zagotować. Żółtka rozprowadzić częścią sosu i połączyć z resztą. Następnie włożyć mięso, resztę masła, przyprawić sokiem z cytryny, chwilę podgotować, posypać natka pietruszki i podawać z ziemniakami lub kaszą.