Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
;) Co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu? Oto jedna z metod...polecam.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2218
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9341
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1789
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2218
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9341
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1789
Składniki
Do bulionu dodałem pokrojone w paski papryki ,pokrojone w krążki marchewki. Gotowałem do miękkości. Następnie włożyłem kawałki mięsa ,zagotowałem. Śmietanę wymieszałem z mąką i niewielką ilością bulionu ,dodałem do całości i zagotowałem. Potrawkę doprawiłem do smaku cukrem ,solą oraz pieprzem.