Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
;) Co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu? Oto jedna z metod...polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7583
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2423
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 529
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7583
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2423
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 529
Składniki
Do bulionu dodałem pokrojone w paski papryki ,pokrojone w krążki marchewki. Gotowałem do miękkości. Następnie włożyłem kawałki mięsa ,zagotowałem. Śmietanę wymieszałem z mąką i niewielką ilością bulionu ,dodałem do całości i zagotowałem. Potrawkę doprawiłem do smaku cukrem ,solą oraz pieprzem.