Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
;) Co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu? Oto jedna z metod...polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1643
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1643
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
Do bulionu dodałem pokrojone w paski papryki ,pokrojone w krążki marchewki. Gotowałem do miękkości. Następnie włożyłem kawałki mięsa ,zagotowałem. Śmietanę wymieszałem z mąką i niewielką ilością bulionu ,dodałem do całości i zagotowałem. Potrawkę doprawiłem do smaku cukrem ,solą oraz pieprzem.