Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie potrawki z warzyw, mięsa i wędliny to dobry sposób na smaczny i sycący dodatek do pieczywa.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 55
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 154
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1219
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 489
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 55
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 154
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1219
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 489
Składniki
Umyte i osuszone mięso pokroić w kostkę, natrzeć przyprawą do gyrosa, zawinąć w folię, odłożyć do lodówki na pół godziny.
Następnie razem z pokrojoną w kostkę papryką podsmażyć na oleju.
Podsmażone mięso przełożyć do garnka. Na pozostałym po smażeniu mięsa tłuszczu zeszklić posiekaną cebulę i czosnek. Wsypać pokrojoną cukinię, smażyć przez chwilę
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w pół krążki, zrumienić na suchej patelni.Do garnka z mięsem dodać cukinię z cebulą i kiełbasę.
Wsypać obrane ze skórki pomidory, dodać koncentrat, wędzoną paprykę i ketchup. Gotować do miękkości warzyw i mięsa. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.