Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane mięso ma bardzo szerokie zastosowanie. Polecam.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 188
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 422
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 454
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 188
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 422
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 454
Składniki
Czosnek przecisnąć przez praskę i wrzucić na patelnię z pokrojoną w kostkę cebulą. Podlać oliwką i lekko zeszklić. Dodać wszystkie przyprawy. Dodać pokrojoną paprykę i mięso. Smażyć, przewracając drewnianą szpatułką. Mięso odwracać i rozdrabniać, gdyż z początku będzie tworzyło kształt brył. Dusić do miękkości pod przykryciem. Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy i oliwki.