Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna potrawka Przy tych upałach nie trzeba długo stać przy kuchni.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6835
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6835
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Kalarepkę pokroić w cieńkie słupki,paprykę w paski ,papryczkę chili w cieńkie paseczki.Wrzucić na rozgrzany tłuszcz i smażyć 5min. Fasolkę opłukać dodać do warzyw i podsmażyć 5 min. Mąkę 2 kopiate łyżki wsypać do warzyw ,wymieszać i zasmażyć. Udka miałam z rosołu ,więc obrałam mięso i wrzuciłam do warzyw. Podlać bulionem lub wodą,i gotować 10min. Dodać posiekany lubczyk,sól i pieprz do smaku. Na końcu dać śmietanę zahartowaną gorącym sosem. Zagotować,podawać z makaronem lub z czym lubicie:)
Smacznego życzę!