Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie. Sycące i nadaje się na każdą okazje.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1238
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13364
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1238
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13364
Składniki
żeberka obsmażyć na oliwie na brązowy kolor
żeberka wraz z oliwą przełozyć do dużego garnka i zalać bulionem. Dusić około 30 minut
Po tym czasie dożucic pieczarki pokrojone w dość dużą kostkę, cebule pokrojoną w piórka i pokrojone w kostke pomidory, przecier pomidorowy i czosnek
Wszystko dusić jeszcze 30 minut.
Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w dość dużą kostke oraz pokrojoną w kostke paprykę. Wszystko doprawić wedle uznania przyprawami.
Gdy juz ziemniaki będą miękkie dodać śmietanke i dusić jeszcze 5 minut.
SMACZNEGO:)