Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna potrawka na imprezę jako urozmaicenie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10056
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2690
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1831
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 692
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3926
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10056
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2690
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1831
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 692
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3926
Składniki
Gotuję żołądki do miękkości, następnie kroję je na drobne kawałki.Wywar z żołądków zostawiam
Następnie na oleju smażę cebule, pieczarki, każdy kroi cebule i pieczarki według uznania. Następnie wrzucam do tego wywaru wszystko czyli żołądki, cebulę, pieczarki, kiedy trochę się to pogotuje wrzucam pomidory w puszcze najlepiej bez skóry.. Ja zawsze jeszcze dodaje trochę koncentratu pomidorowego dla koloru. i na końcu dodaje przyprawy. Gotuje to na małym ogniu przez jakiś czas kiedy wszystko będzie miękkie. Mozna zaklepać mąką jeśli jest za rzadka potrawa, ja tego nie robię.
mam podane duze wielkości tej potrawy, bo robiłam na imprezę. Potrawkę można zmniejszyć o połowę. życze smacznego!!!