Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Powidła śliwkowo-jeżynowe"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 714
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 714
Składniki
<strong>Przepis przysłała Krystyna Klarek z Lubonia</strong>
Śliwki umyj, przekrój na pół, wyjmij pestki. Włóż do rondla. Jeżyny umyj, dodaj do śliwek. Owoce smaż, mieszając, aż masa stanie się gęsta. Dodaj cu kier i whi sky, wymieszaj. Smaż kilka minut, aż masa zgęstnieje.Źródło: Chwila dla Ciebie