Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja na bezmięsny dzień. Danie jest łatwe do wykonania, stosunkowo tanie, szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne. Podawać na ciepło tuż po przygotowaniu.
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 28
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 783
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 923
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 230
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 607
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 28
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 783
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 923
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 230
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 607
Składniki
Soczewicę dobrze jest namoczyć na jakieś 15 minut. Potem ugotować w lekko osolonej wodzie. W oddzielnym garnku, również w osolonej wodzie, ugotować komosę. Warzywa umyć i pokroić. Ugotować w trzecim garnku z przyprawami. Ja gotowałam na parze. Następnie odcedzoną soczewicę i komosą połączyć. Dodać warzywa. Wymieszać i nakładać na talerze. Na wierzch pokruszyć fetę.