Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja na bezmięsny dzień. Danie jest łatwe do wykonania, stosunkowo tanie, szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne. Podawać na ciepło tuż po przygotowaniu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1970
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3930
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3823
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1970
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3930
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3823
Składniki
Soczewicę dobrze jest namoczyć na jakieś 15 minut. Potem ugotować w lekko osolonej wodzie. W oddzielnym garnku, również w osolonej wodzie, ugotować komosę. Warzywa umyć i pokroić. Ugotować w trzecim garnku z przyprawami. Ja gotowałam na parze. Następnie odcedzoną soczewicę i komosą połączyć. Dodać warzywa. Wymieszać i nakładać na talerze. Na wierzch pokruszyć fetę.