Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka, kasza i warzywa - to zawsze się sprawdza. A samo przygotowanie obiadu nie zabiera wiele czasu. Serdecznie polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Składniki
Kaszę jęczmienna ugotować w osolonej wodzie. Pierś z kurczaka umyć, pokroić na kawałki, posolić. Pieczarki i marchewkę obrać i również pokroić. Brokuł podzielić na cząstki. Na patelnię wlać olej. Dodać mięso oraz warzywa. Smażyć na wolnym gazie. Dodać przyprawy. Cały czas mieszać. Gdy całość będzie miękka dodać ugotowaną kaszę. W szklance wody rozprowadzić łyżkę mąki. Wlać zawartość na patelnię. Wymieszać. Chwilę jeszcze poddusić i można podawać.