Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki o ciekawym smaku,daktyle dodały lekkiej słodkości.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11073
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3500
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1190
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4201
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 371
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11073
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3500
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1190
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4201
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 371
Składniki
Zieloną cebulkę pokroić i wrzucić na rozgrzane masło.Duśić 2 min. Dodać grubiej pokrojone prawdziwki i smażyć 5 min. Podlać winem dodać pokrojone daktyle i dusić do odparowania wina. Kiedy wino odparuje dodać śmietany,doprawić do smaku solą i pieprzem. Na końcu dać posiekaną natkę pietruszki i moment zasmażyć. Podawać do mięs lub zajadać z pieczywem.
Smacznego życzę!