Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki o ciekawym smaku,daktyle dodały lekkiej słodkości.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3025
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 577
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3680
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 249
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 361
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3025
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 577
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3680
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 249
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 361
Składniki
Zieloną cebulkę pokroić i wrzucić na rozgrzane masło.Duśić 2 min. Dodać grubiej pokrojone prawdziwki i smażyć 5 min. Podlać winem dodać pokrojone daktyle i dusić do odparowania wina. Kiedy wino odparuje dodać śmietany,doprawić do smaku solą i pieprzem. Na końcu dać posiekaną natkę pietruszki i moment zasmażyć. Podawać do mięs lub zajadać z pieczywem.
Smacznego życzę!