Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybowy w pełni,grzyby rosną i cieszą oczy. Polecam tak przygotowane grzybki,które można zamrozić jak również zajadać na bieżąco:)
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 151
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101392
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5905
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 151
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101392
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5905
Składniki
Oczyszczone i umyte grzybki wrzucić na podsmażoną cebulę pokrojoną w kostkę. Smażyć ciągle mieszając do miękkości grzybków. Czas około 1/2 godz. Po tym czasie doprawić do smaku. Gotowe i usmażone można spożywać na różne sposoby.
Smacznego życzę!