Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują z zsiadłym mlekiem a najlepiej swojskim... mmm
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 508
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 508
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 156
Składniki
Ziemniaki obieramy gotujemy do miękkości.Cebule obieramy,smażymy na złoty kolor.dodajemy boczek i smażymy jeszcze 5 min.
Ziemniaki odcedzamy i zasypujemy mąką ziemniaczaną. czekamy 5 min aż mąka się zaparzy,ugniatamy tłuczkiem na gładką masę. Okraszamy usmażonym boczkiem z cebulą.