Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują z zsiadłym mlekiem a najlepiej swojskim... mmm
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ziemniaki obieramy gotujemy do miękkości.Cebule obieramy,smażymy na złoty kolor.dodajemy boczek i smażymy jeszcze 5 min.
Ziemniaki odcedzamy i zasypujemy mąką ziemniaczaną. czekamy 5 min aż mąka się zaparzy,ugniatamy tłuczkiem na gładką masę. Okraszamy usmażonym boczkiem z cebulą.