Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują z zsiadłym mlekiem a najlepiej swojskim... mmm
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8636
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3062
Polecam.
Odsłon: 1859
Polecam.
Odsłon: 539
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8636
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3062
Polecam.
Odsłon: 1859
Polecam.
Odsłon: 539
Składniki
Ziemniaki obieramy gotujemy do miękkości.Cebule obieramy,smażymy na złoty kolor.dodajemy boczek i smażymy jeszcze 5 min.
Ziemniaki odcedzamy i zasypujemy mąką ziemniaczaną. czekamy 5 min aż mąka się zaparzy,ugniatamy tłuczkiem na gładką masę. Okraszamy usmażonym boczkiem z cebulą.