Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie sie prezentuje,smakuje wybornie.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18449
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7042
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30595
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29335
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18449
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7042
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30595
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29335
Składniki
mieso rozbij,przypraw gyrosem,sola,pieprzem odstaw.
z oliwy,czosnku i vegety zrobic dresing,cebule pokruj na krazki,pomidory moga byc w calosci zalezy od wielkosci, forme do zapiekania wysmarowac tluszczem.
pierwszy kawelek miesa smarowac dresingiem i ukladac cebule i pomidory i tak na zmiane mieso cebula pomidory,dresing,zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180s okolo godziny.
swietnie smakuje z grilowanymi pomidorami i koprem wloskim.