Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe w smaku!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 970
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 970
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12565
Składniki
Miałam wędzonego suma, wydaje mi się, że nadawałaby się większość wędzonych ryb. Może nie halibut bo jest zbyt wodnisty, czy makrela- zbyt wyrazista w smaku. Oczywiście trzeba wybrać ości.
Do składników dodałam startą cebulę i czosnek i całość zmalaksowałam. Najlepiej jest masę odstawić do stężenia.
Jeszcze obtoczenie i można smażyć na rumiano.
Smacznego :)