Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe w smaku!
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1083
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6250
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1083
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6250
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
Składniki
Miałam wędzonego suma, wydaje mi się, że nadawałaby się większość wędzonych ryb. Może nie halibut bo jest zbyt wodnisty, czy makrela- zbyt wyrazista w smaku. Oczywiście trzeba wybrać ości.
Do składników dodałam startą cebulę i czosnek i całość zmalaksowałam. Najlepiej jest masę odstawić do stężenia.
Jeszcze obtoczenie i można smażyć na rumiano.
Smacznego :)