Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe w smaku!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113253
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 675
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1186
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 760
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113253
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 675
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1186
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 760
Składniki
Miałam wędzonego suma, wydaje mi się, że nadawałaby się większość wędzonych ryb. Może nie halibut bo jest zbyt wodnisty, czy makrela- zbyt wyrazista w smaku. Oczywiście trzeba wybrać ości.
Do składników dodałam startą cebulę i czosnek i całość zmalaksowałam. Najlepiej jest masę odstawić do stężenia.
Jeszcze obtoczenie i można smażyć na rumiano.
Smacznego :)