Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie samo się robi i jest pyszne.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231657
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4911
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36126
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1350
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231657
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4911
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36126
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1350
        
        
                Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Przygotować miksturę z oleju i przypraw. Posmarować ryby ze wszystkich stron i w środku. Zostawić łyżeczkę mikstury do posmarowania ziemniaków. Pstrągi wstawić do lodówki na ok 20-30 min. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową. Ułożyć ryby, plastry ziemniaków i posolone piórka cebuli. Ziemniaki posmarować resztą oleju. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 30 min. Gotowe. Rybę skropić sokiem cytrynowym. Można zajadać. Smacznego.