Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie.:) Polecam wypróbować.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 576
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18461
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 576
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18461
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 80
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 61
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,cytrynę w kostkę.Dać na rozpuszczone masło i lekko zrumienić.Pod koniec smażenia dać posiekany ząbek lub dwa czosnku , pieprz cytrynowy oraz sól. Wystudzić.
Umytego i wysuszonego ręcznikiem papierowym pstrąga solimy ze wszystkich stron. Nadziewamy cebulką z cytryną,koperkiem i natką selera. Owinąc na końcu rybkę plastrami boczku. Ptrąga zawinąć w papier do pieczenia,końce zawijając jak cukierki. Położyć na rozgrzanego grilla na aluminiową tackę lub bezpośrednio na ruszcie. Grillować po 10 min.z każdej strony.
Smacznego życzę!