Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz sposób na przygotowanie dania, które jest zdrowie i nie zawiera dużej ilości kalorii. Doskonały podczas diety.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4273
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26241
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1556
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4273
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26241
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1556
Składniki
Dokładnie umyć pstrągi pod bieżącą zimną wodą. Solimy i pieprzymy pstrąga - w środku i po skórze.
Do środka wkładamy pietruszkę i masełko. Kropimy po nim cytryną. Tak przygotowane pstrągi wkładamy do piekarnika na 35 minut w temperaturze 200 stopni.