Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz sposób na przygotowanie dania, które jest zdrowie i nie zawiera dużej ilości kalorii. Doskonały podczas diety.
Są takie potrawy, które nierozerwalnie kojarzą nam się wyłącznie z Bożym Naro...
Odsłon: 31755
Pyszny sernik w połączeniu sera i czekolady to ulubiony sernik mojego męża. S...
Odsłon: 57
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37754
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 10984
Pyszny sernik w połączeniu sera i czekolady to ulubiony sernik mojego męża. S...
Odsłon: 57
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37754
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 10984
Składniki
Dokładnie umyć pstrągi pod bieżącą zimną wodą. Solimy i pieprzymy pstrąga - w środku i po skórze.
Do środka wkładamy pietruszkę i masełko. Kropimy po nim cytryną. Tak przygotowane pstrągi wkładamy do piekarnika na 35 minut w temperaturze 200 stopni.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Udka faszerowane
Dania główne
Kociołek boloński
Dania główne
Szybkie danie z kurczakiem i makaronem
Dania główne
Roladki wieprzowe
Udka faszerowane
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne...
Odsłon: 80
Kociołek boloński
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 10984