Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz sposób na przygotowanie dania, które jest zdrowie i nie zawiera dużej ilości kalorii. Doskonały podczas diety.
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 77
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 477
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 77
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 477
Składniki
Dokładnie umyć pstrągi pod bieżącą zimną wodą. Solimy i pieprzymy pstrąga - w środku i po skórze.
Do środka wkładamy pietruszkę i masełko. Kropimy po nim cytryną. Tak przygotowane pstrągi wkładamy do piekarnika na 35 minut w temperaturze 200 stopni.