Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz sposób na przygotowanie dania, które jest zdrowie i nie zawiera dużej ilości kalorii. Doskonały podczas diety.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1498
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1230
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1342
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1052
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1498
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1230
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1342
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1052
Składniki
Dokładnie umyć pstrągi pod bieżącą zimną wodą. Solimy i pieprzymy pstrąga - w środku i po skórze.
Do środka wkładamy pietruszkę i masełko. Kropimy po nim cytryną. Tak przygotowane pstrągi wkładamy do piekarnika na 35 minut w temperaturze 200 stopni.