Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste skladniki, a takie pyszne danie, zachęcam
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 101
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 37
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 35
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 26
Składniki
1. ryby umyć, osuszyć posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny (na zewnatrz i w środku), odstawic na noc do lodówki, 2. pstrągi ułożyć na posmarowanym olejem papierze do pieczenia, do środka włozyć natkę pietruszki, piec ok 25-30 min w 180 st, ja podałam z surówką z młodej kapusty i pieczonymi ziemniakami, smacznego