Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste skladniki, a takie pyszne danie, zachęcam
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8200
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2810
Polecam.
Odsłon: 1428
Polecam.
Odsłon: 423
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8200
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2810
Polecam.
Odsłon: 1428
Polecam.
Odsłon: 423
Składniki
1. ryby umyć, osuszyć posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny (na zewnatrz i w środku), odstawic na noc do lodówki, 2. pstrągi ułożyć na posmarowanym olejem papierze do pieczenia, do środka włozyć natkę pietruszki, piec ok 25-30 min w 180 st, ja podałam z surówką z młodej kapusty i pieczonymi ziemniakami, smacznego