Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste skladniki, a takie pyszne danie, zachęcam
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12843
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1455
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14100
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5854
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12843
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1455
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14100
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5854
Składniki
1. ryby umyć, osuszyć posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny (na zewnatrz i w środku), odstawic na noc do lodówki, 2. pstrągi ułożyć na posmarowanym olejem papierze do pieczenia, do środka włozyć natkę pietruszki, piec ok 25-30 min w 180 st, ja podałam z surówką z młodej kapusty i pieczonymi ziemniakami, smacznego