Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste skladniki, a takie pyszne danie, zachęcam
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1086
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1064
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13011
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1086
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1064
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13011
Składniki
1. ryby umyć, osuszyć posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny (na zewnatrz i w środku), odstawic na noc do lodówki, 2. pstrągi ułożyć na posmarowanym olejem papierze do pieczenia, do środka włozyć natkę pietruszki, piec ok 25-30 min w 180 st, ja podałam z surówką z młodej kapusty i pieczonymi ziemniakami, smacznego