Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3501
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 348
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1711
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3501
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 348
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1711
Składniki
Ryby umyłem i osuszyłem ręcznikiem papierowym. Cytryny pokroiłem w plasterki. Włożyłem je do środka ryb wraz z gałązkami tymianku oraz rozgniecionymi ząbkami czosnku (zostawiamy go w łupinkach). Ryby nasmarowałem oliwą, posypałem solą i pieprzem, ułożyłem na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piekłem w nagrzanym piekarniku do 220°C przez 15 minut. Po upieczeniu wyciągnąłem z ryb nadzienie. Tymianek wraz z wyciśniętym z łupinek czosnkiem posiekałem i wyłożyłem na ryby. Podawałem z plasterkami pieczonych ziemniaków.