Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne mięso,rozpływa się w ustach.:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19259
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13043
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1696
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232133
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19259
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13043
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1696
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232133
Składniki
Pstrągi dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Koperek i czosnek drobno posiekać. Ułożyć pstrągi w naczyniu do zapiekania. Dać do środka koperek wymieszany z czosnkiem , pieprzem cytrynowym oraz solą. Dodać paprykę pokrojoną w cieńkie paski ,plasterki cytryny . Ryby obłożyć wkoło plastrami cukinii. Na wierzch ryb dać cytrynę,paprykę posypać koperkiem .
Położyć cieńkie plasterki masła i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. góra-dół. Piec do pół godz. Gotową rybę przełożyć na talerze,podawać z surówką.
Smacznego życzę!