Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne mięso,rozpływa się w ustach.:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11804
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1287
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12447
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3363
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11804
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1287
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12447
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3363
Składniki
Pstrągi dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Koperek i czosnek drobno posiekać. Ułożyć pstrągi w naczyniu do zapiekania. Dać do środka koperek wymieszany z czosnkiem , pieprzem cytrynowym oraz solą. Dodać paprykę pokrojoną w cieńkie paski ,plasterki cytryny . Ryby obłożyć wkoło plastrami cukinii. Na wierzch ryb dać cytrynę,paprykę posypać koperkiem .
Położyć cieńkie plasterki masła i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. góra-dół. Piec do pół godz. Gotową rybę przełożyć na talerze,podawać z surówką.
Smacznego życzę!