Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne mięso,rozpływa się w ustach.:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2610
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 745
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2610
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 745
Składniki
Pstrągi dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Koperek i czosnek drobno posiekać. Ułożyć pstrągi w naczyniu do zapiekania. Dać do środka koperek wymieszany z czosnkiem , pieprzem cytrynowym oraz solą. Dodać paprykę pokrojoną w cieńkie paski ,plasterki cytryny . Ryby obłożyć wkoło plastrami cukinii. Na wierzch ryb dać cytrynę,paprykę posypać koperkiem .
Położyć cieńkie plasterki masła i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. góra-dół. Piec do pół godz. Gotową rybę przełożyć na talerze,podawać z surówką.
Smacznego życzę!