Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne mięso,rozpływa się w ustach.:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10386
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3016
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2112
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 808
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10386
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3016
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2112
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 808
Składniki
Pstrągi dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Koperek i czosnek drobno posiekać. Ułożyć pstrągi w naczyniu do zapiekania. Dać do środka koperek wymieszany z czosnkiem , pieprzem cytrynowym oraz solą. Dodać paprykę pokrojoną w cieńkie paski ,plasterki cytryny . Ryby obłożyć wkoło plastrami cukinii. Na wierzch ryb dać cytrynę,paprykę posypać koperkiem .
Położyć cieńkie plasterki masła i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. góra-dół. Piec do pół godz. Gotową rybę przełożyć na talerze,podawać z surówką.
Smacznego życzę!