Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne mięso,rozpływa się w ustach.:)
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4596
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4062
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 16
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4596
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4062
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 16
Składniki
Pstrągi dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Koperek i czosnek drobno posiekać. Ułożyć pstrągi w naczyniu do zapiekania. Dać do środka koperek wymieszany z czosnkiem , pieprzem cytrynowym oraz solą. Dodać paprykę pokrojoną w cieńkie paski ,plasterki cytryny . Ryby obłożyć wkoło plastrami cukinii. Na wierzch ryb dać cytrynę,paprykę posypać koperkiem .
Położyć cieńkie plasterki masła i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. góra-dół. Piec do pół godz. Gotową rybę przełożyć na talerze,podawać z surówką.
Smacznego życzę!