Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj wybrałam na obiad pstrąga. Jest jedną z najsmaczniejszych ryb słodkowodnych.
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 8697
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 109
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 204
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 196
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 8697
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 109
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 204
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 196
Składniki
Wyproszonego pstrąga dokładnie myjemy, delikatnie przyprawiamy solą, nadziewamy dużą ilością zielonej pietruszki. Na wierzchu układamy plastry cytryny. Tak przyrządzonego pstrąga odkładamy na godzinę do lodówki.
Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Pstrąga układamy na blasze wyłożonej folia aluminiową, układamy na wierzch plastry masła, przykrywamy pstrąga i pieczemy 20 minut. Pod koniec pieczenia możemy odkryć folię w celu zrumienienia skórki. Ja podałam jako dodatek pieczone młode ziemniaczki z cukiniowym leczo.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sałatka z pomidorami i mozzarellą
Dania główne
Placki z cukinii bez mąki
Dania główne
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Dania główne
Kurczak worcester
Sałatka z pomidorami i mozzarellą
Jeśli jesteś na diecie niskowęglowodanowej lub po prostu preferujesz lekkie,...
Odsłon: 1048
Placki z cukinii bez mąki
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 206