Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2331 Ocena: 51818
Dodano: 18.11.2018
Odsłon: 5185
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Filety dzielimy na mniejsze kawałki, usuwamy ości.
Sosy, olej, pokrojone na talarki szalotki, posiekaną natkę mieszamy, doprawiamy pieprzem. Przelewamy do większego naczynia, układamy filety, skórą do góry. Marynujemy przez noc.
Następnie każdy filet układamy na większych kawałkach folii aluminiowej, na każdy układamy szalotki i natkę, polewamy sosem. Z folii robimy koperty, przekładamy do piekarnika rozgrzanego do 180°C i pieczemy około 30 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

BEATA1978 07 grudnia 2018Zgłoś do usunięcia
Wspaniale się prezentuje :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

basiliana 20 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Pyszny sposób na pstrąga. Prezentuje się pięknie i bardzo apetycznie.1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 19 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Rybka to moje ulubione danie1 Kto głosował? | Odpowiedz

bryssska 19 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Wygląda obłędnie ;-D1 Kto głosował? | Odpowiedz

babcitereskiciasta 18 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Super przyrumieniony.:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

SlodkoSlodka83 18 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Extra :-)1 Kto głosował? | Odpowiedz