Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pstrąga pieczonego w ziołach z dodatkiem selera naciowego. Nie dodajemy cytryny, ponieważ pstrąg jest delikatną i aromatyczna rybą.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 887
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22973
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15389
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 887
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22973
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15389
Składniki
Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Selera naciowego kroimy w plasterki. Pstrągi dokładnie myjemy, nacieramy solą i ziołami. Do każdego pstrąga wkładamy po 2 gałązki rozmarynu i po dwa plasterki masła. Rybę, niezbyt ciasno zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy przez 40 minut.