Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słoneczna pogoda skłoniła mnie do wycieczki na pobliski targ. A wiadomo, że nie ma nic lepszego niż świeża ryba w ziołach.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 835
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 680
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5806
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 602
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4832
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1043
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 835
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 680
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5806
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 602
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4832
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1043
Składniki
Pstrąga myjemy i osuszamy na papierowym ręczniku. Następnie nacieramy solą w środku i na zewnątrz. Do środka wkładamy 2 plasterki masła i gałązkę rozmarynu. Kładziemy na folii i obkładamy dodatkowo masłem .
Zawijamy w folię i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temp. 170 stopni ok. 40 min. Na ostatnie 10 min pieczenia odwijamy z folii, żeby zrumienić rybę z wierzchu i uzyskać chrupiącą skórkę.
Gotową rybę skrapiamy cytryną i podajemy z frytkami lub młodymi ziemniaczkami.
Smacznego!