Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo elegancko prezentuje się na świątecznym stole .
Są takie potrawy, które nierozerwalnie kojarzą nam się wyłącznie z Bożym Naro...
Odsłon: 32057
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 372
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 262
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 484
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3317
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 372
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 262
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 484
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3317
Składniki
Do szerokiego rondla włożyć ryby poporcjowane lub w calości ,dodać warzywa ,przyprawy ,zalać wodą i gotować na malym ogniu około 20 minut .Rybę delikatnie wyjąć ,a warzywa jeszcze chwilę pogotować do miękkości .Żelatynę namoczyć w malej ilości letniej przegotowanej wodzie i zostawić do napęcznienia .Wywar z warzyw dokladnie przecedzić ,dodać rozpuszczoną żelatynę ,1 lyżkę octu ,przyprawić do smaku .zagotować ,na konieć posypać bardzo drobno posiekaną natką pietruszki .Ryby wyłożyć na salaterkę ,udekorować jajkiem ,groszkiem i cytryną i pomalu zalewać zimnym wywarem .
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pankejki
Dania główne
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Dania główne
Placki bananowe
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Pankejki
Pyszne pankejki ️
Odsłon: 48
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Oto twój pomysł na jutrzejszy obiad. Do jego przygotowania możesz wykorzystać...
Odsłon: 2676