Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony z cytryną i koprem włoskim. Przepis pochodzi z książki Mała paryska kuchnia.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33777
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7887
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 60
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 217
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33777
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7887
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 60
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 217
Składniki
Wypatroszonego pstrąga natarłam solą, pieprzem także wewnątrz, skropiłam oliwą. Do środka włożyłam kawałki fenkułu a z wierzchu posypałam rybę otartą skórką ze sparzonej z cytryny. * Jak widać na zdjęciu łuska nie jest zdjęta w całości. Gdy planuje zdjęć skórę po upieczeniu to jej aż tak dokładnie nie skrobię. Rybę zawinęłam jak na zdjęciu zostawiając małe okienko. Rybę piekłam w keksówce, żeby papier się nie rozchodził. 25`- 30` w 180C.
Smacznego :)