Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony z cytryną i koprem włoskim. Przepis pochodzi z książki Mała paryska kuchnia.
Tak przygotowany pstrąg jest wyjątkowo aromatyczny i delikatny
Odsłon: 10386
Pstrąg z piekarnika w klasycznym wydaniu bo im przepis na pstrąga prostszy ty...
Odsłon: 98204
Składniki
Wypatroszonego pstrąga natarłam solą, pieprzem także wewnątrz, skropiłam oliwą. Do środka włożyłam kawałki fenkułu a z wierzchu posypałam rybę otartą skórką ze sparzonej z cytryny. * Jak widać na zdjęciu łuska nie jest zdjęta w całości. Gdy planuje zdjęć skórę po upieczeniu to jej aż tak dokładnie nie skrobię. Rybę zawinęłam jak na zdjęciu zostawiając małe okienko. Rybę piekłam w keksówce, żeby papier się nie rozchodził. 25`- 30` w 180C.
Smacznego :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sałatka z btatem
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Dania główne
Penne z kurczakiem w sosie śmietanowo-serowym
Dania główne
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Sałatka z btatem
Mnóstwo składników odżywczych na jednym talerzu i połączenie stęka wołowego z...
Odsłon: 13
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Kolejne krokiety zrobione tym razem z kiszonej kapusty i pieczarek usmażonych...
Odsłon: 76